Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.07.2019
Inca Botanica prodejna
Schválený prodejce a smluvní distributor projektu Inca Botanica prodejna a výdejní místo Praha. Bylinné směsi, kúry, dary přírody, superpotraviny, e... číst celé
17.04.2018
Rozvoz Praha zdarma - stručná pravidla
Doručení nealkoholických nápojů pro byt, dům, kancelář i pro podnikání. Využijte náš obchod Nealkomarket.cz a naší vlastní dopravu Při objednávce nad... číst celé
13.08.2007
Dealkoholizovaná vína
Vstupujete na stránky, kde se nesetkáte s prodejem alkoholu. A proč? I víno bez alkoholu je dobré, chutné a za dobrou cenu. 99 % vín máme ihned k odbě... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Dárek k nákupu
Máme dávat dárky, nebo nemáme? A máme je dávat za nic? Nebo k nákupu? Dnešní blog o našich dárcích, které všem dáváme zdarma! Jsou opravdu zadarmo? My... číst celé
Zobrazit všechny články
Navštivte nás

Zastavte se na naší prodejně Praha 1

Můžete u nás nakoupit přímo i bez objednání. Rádi vám poradíme s výběrem.

Podle Gusta
Národní 9, Praha 1
prodejna je uvnitř v domě

Po - Pá: 12:00 - 19:00 hod.

Provozovatel eshopu www.nealkomarket.cz,

je společnost Objednejte u nás s.r.o.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.nealkomarket.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.nealkomarket.cz

Objednejte u nás

Nealkomarket je obchod, kde nenajdete ani promile alkoholu, kde je jen 0,0%! Když tedy nápoje pro celou rodinu, tak bez alkoholu. 97% zboží máme skladem a na naší prodejně ihned k odběru, bez registrace a osobních údajů. Prostě zajdi a pij! Ochrana osobních údajů e-shopu www.nealkomarket.cz

je nutná při nákupu online, na prodejně od vás nikdo nebude chtít - nic nepotřebute. Ani na věk +18 let se ptát mladých ptáků nemusíme. Chce to jen peníze na nákup a začít. Tak se přidej, ochráníme i tvé zdraví.

  • Společnost Objednejte u nás s.r.o. IČ: 08729824.se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, IČ 08729824, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 324121, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  • Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění sm
    Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    Zpracování osobních údajů je prováděno mojí osobnou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: prodej@nealkomarket.cz

    Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.nealkomarket.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    základní funkčnosti webových stránek

    Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. 

  • Informační povinnost v rozsahu podle zákona o ochraně osobních údajů je jednou ze základních povinností správce osobních údajů a je podstatnou podmínkou efektivní ochrany osobních údajů, zejména proto, že na základě uvedených informací se subjekt údajů může sám na ochraně svých osobních údajů aktivně podílet, tj. svobodně se rozhodnout, zda za daných podmínek své osobní údaje poskytne, nebo se domáhat nápravy, nejsou-li jeho osobní údaje zpracovávány v souladu s právní úpravou.

Novinky z našeho blogu

Dárek k nákupu
Dárek k nákupu
Máme dávat dárky, nebo nemáme? A máme je dávat za nic? Nebo k nákupu? Dnešní blog o našich dárcích, které všem dáváme zdarma! Jsou opravdu zadarmo? My... číst celé
Víno pro řidiče
Víno pro řidiče
Hledáte, kde koupit víno pro řidiče? A přitom ho máte dole v e-shopu přímo před nosem s názvem Dealkoholizované víno. Bílé, červené, růžové i šumivé j... číst celé
Lucuma
Lucuma
Superpotraviny z projektu Inca Botanica máme pro vás ihned na prodejně i bez objednání a platby předem. Zastavte se u nás v centru města na Národní tř... číst celé
Inca Botanica
03.01.2019 Petr Chobot
Inca Botanica
Všechny produkty z projektu Inca Botanica máme pro vás ihned na prodejně i bez objednání a platby předem. Zastavte se u nás v centru města na Národní ... číst celé
Nealko novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách z Nealkomarketu.Od darů přírody až po vína bez alkoholu v akci. Rozesíláme 1x za měsíc

Nealkomarket produkty sklademRozvoz po Praze zdarmaInca Botanica prodejna a výdejní místoNealkomarket produkty skladem

Přijďte si nakoupit

Rozvoz po Praze

Nealko prodejna Praha 1, Národní 9

U nás to máš hned

Rozvoz po Praze na všechny PSČ Hlavní Město Praha.

Nákup od 1800.- Kč/ bez DPH = dopravné je pro vás zdarma, doprava k vám domů, do firmy, do kanceláře hradíme my.

Kontakty
Logo
Nealkomarket.cz - IČ 08729824
Jiří Polášek (Objednejte u nás)
Po-Pá 8-19
Nealkomarket.cz- Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.