Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.07.2019
Inca Botanica prodejna
Schválený prodejce a smluvní distributor projektu Inca Botanica prodejna a výdejní místo Praha. Bylinné směsi, kúry, dary přírody, superpotraviny, e... číst celé
17.04.2018
Rozvoz Praha zdarma - stručná pravidla
Doručení nealkoholických nápojů pro byt, dům, kancelář i pro podnikání. Využijte náš obchod Nealkomarket.cz a naší vlastní dopravu Při objednávce nad... číst celé
16.04.2018
Novinka-šumivé Alcohol 0,0%
Šumivé víno 0% To je to, co se právě pije! Bublinky, noblesa, elegance, lehkost, jen ten alkohol tam není! Vše co se snoubí v italském šumivém víně s... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Dárek k nákupu
Máme dávat dárky, nebo nemáme? A máme je dávat za nic? Nebo k nákupu? Dnešní blog o našich dárcích, které všem dáváme zdarma! Jsou opravdu zadarmo? My... číst celé
Zobrazit všechny články
Navštivte nás

Zastavte se na naší prodejně Praha 1

Můžete u nás nakoupit přímo i bez objednání. Rádi vám poradíme s výběrem.

Podle Gusta
Národní 9, Praha 1
prodejna je uvnitř v domě

Po - Pá: 12:00 - 19:00 hod.

Provozovatel eshopu www.nealkomarket.cz,

je společnost Objednejte u nás s.r.o.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Objednejte u nás

Nealko Pes na hlidání, hlídací pes co nepije ale hlídá! Nealkomarket má oblíbené Alcohol FREE nápoje na jednom místě ihned k odběru. Zajdi do obchodu a ochutnej. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes.

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Objednejte u nás s.r.o. IČ: 08729824.se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, IČ 08729824, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 324121, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  • Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 365 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu prodej@stacirna.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Dárek k nákupu
Dárek k nákupu
Máme dávat dárky, nebo nemáme? A máme je dávat za nic? Nebo k nákupu? Dnešní blog o našich dárcích, které všem dáváme zdarma! Jsou opravdu zadarmo? My... číst celé
Víno pro řidiče
Víno pro řidiče
Hledáte, kde koupit víno pro řidiče? A přitom ho máte dole v e-shopu přímo před nosem s názvem Dealkoholizované víno. Bílé, červené, růžové i šumivé j... číst celé
Lucuma
Lucuma
Superpotraviny z projektu Inca Botanica máme pro vás ihned na prodejně i bez objednání a platby předem. Zastavte se u nás v centru města na Národní tř... číst celé
Inca Botanica
03.01.2019 Petr Chobot
Inca Botanica
Všechny produkty z projektu Inca Botanica máme pro vás ihned na prodejně i bez objednání a platby předem. Zastavte se u nás v centru města na Národní ... číst celé
Nealko novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách z Nealkomarketu.Od darů přírody až po vína bez alkoholu v akci. Rozesíláme 1x za měsíc

Nealkomarket produkty sklademRozvoz po Praze zdarmaInca Botanica prodejna a výdejní místoNealkomarket produkty skladem

Přijďte si nakoupit

Rozvoz po Praze

Nealko prodejna Praha 1, Národní 9

U nás to máš hned

Rozvoz po Praze na všechny PSČ Hlavní Město Praha.

Nákup od 1800.- Kč/ bez DPH = dopravné je pro vás zdarma, doprava k vám domů, do firmy, do kanceláře hradíme my.

Kontakty
Logo
Nealkomarket.cz - IČ 08729824
Jiří Polášek (Objednejte u nás)
Po-Pá 8-19
Nealkomarket.cz- Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.