Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
02.01.2019
Produktové foto
Upozornění v obchodě na dálku před skutečným nákupem - v eshopu www.nealkomarket.cz Fotografie naši produktů, zejména se to týká lahví a dárkových ba... číst celé
11.10.2018
Prodejna Praha 1
Výdejní místo eshopu - kamennou prodejnu najdete přímo v centru hlavního města. Nealkomarket prodejna - Národní 9, Staré Město, Praha 1 - Otevřeno Po... číst celé
28.07.2019
Inca Botanica prodejna
Schválený prodejce a smluvní distributor projektu Inca Botanica prodejna a výdejní místo Praha. Bylinné směsi, kúry, dary přírody, superpotraviny, e... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Navštivte nás

Partnerská prodejna Praha 1

V centru Prahy se dá nakoupit přímo i bez objednání

Podle Gusta obchod
Národní 9, Praha 1
prodejna je uvnitř v domě

Po - Pá: 12:00 - 19:00 hod.

Provozovatel prodejny je

společnost Obchod online s.r.o.  IČ: 098 79 552

Potřebujete pomoc?

Tel: 778 088 158

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Obchod online

Kup na Nealkomarketu přímo- máme dobré nápoje na jednom místě ihned k odběru. Zajdi do obchodu a ochutnej. Na nákup Alkohol Free na místě vůbec nic potřebuješ. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti je na odeslání od nás. 

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti: Obchod online  s.r.o. IČ: 09879552, se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 343962, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 365 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Nealko novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách z Nealkomarketu.Od darů přírody až po vína bez alkoholu v akci. Rozesíláme 1x za měsíc

Nealkomarket produkty sklademRozvoz po Praze zdarmaInca Botanica prodejna a výdejní místoNealkomarket produkty skladem

Přijďte si nakoupit

Rozvoz po Praze

Nealko prodejna Praha 1, Národní 9

U nás to máš hned

Rozvoz po Praze na všechny PSČ Hlavní Město Praha.

Nákup od 1800.- Kč/ bez DPH = dopravné je pro vás zdarma, doprava k vám domů, do firmy, do kanceláře hradíme my.

Kontakty
Logo
Nealkomarket.cz
Jiří Polášek (Obchod online)
Po-Pá 8-19
Nealkomarket.cz- Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.