Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
02.01.2019
Produktové foto
Upozornění v obchodě na dálku před skutečným nákupem - v eshopu www.nealkomarket.cz Fotografie naši produktů, zejména se to týká lahví a dárkových ba... číst celé
11.10.2018
Prodejna Praha 1
Výdejní místo eshopu - kamennou prodejnu najdete přímo v centru hlavního města. Nealkomarket prodejna - Národní 9, Staré Město, Praha 1 - Otevřeno Po... číst celé
28.07.2019
Inca Botanica prodejna
Schválený prodejce a smluvní distributor projektu Inca Botanica prodejna a výdejní místo Praha. Bylinné směsi, kúry, dary přírody, superpotraviny, e... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Navštivte nás

Partnerská prodejna Praha 1

V centru Prahy se dá nakoupit přímo i bez objednání

Podle Gusta obchod
Národní 9, Praha 1
prodejna je uvnitř v domě

Po - Pá: 12:00 - 19:00 hod.

Provozovatel prodejny je

společnost Obchod online s.r.o.  IČ: 098 79 552

Potřebujete pomoc?

Tel: 778 088 158

  1. Úvod
  2. Jak nakupovat
  3. Ochrana osobních údajů
Bezpečí Vašich osobních údajů je na Nealkomarketu prioritou

Obchod online

Zůstaňte v pohodě s našimi recepty na skvělé pití. Jsme Nealkomarket.cz Provozovatel eshopu Společnost: Obchod online  s.r.o. IČ: 09879552, se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 343962

Ochrana osobních údajů e-shopu www.nealkomarket.cz

Nealkomarket je obchod, kde nenajdete ani promile alkoholu, kde je jen 0,0%! Když tedy nápoje pro celou rodinu, tak bez alkoholu. 97% zboží máme skladem a na naší prodejně ihned k odběru, bez registrace a osobních údajů. Prostě zajdi a pij! Ochrana osobních údajů e-shopu www.nealkomarket.cz

je nutná při nákupu online, na prodejně od vás nikdo nebude chtít - nic nepotřebute. Ani na věk +18 let se ptát mladých ptáků nemusíme. Chce to jen peníze na nákup a začít. Tak se přidej, ochráníme i tvé zdraví.

Společnost: Obchod online  s.r.o. IČ: 09879552, se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 343962, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
jméno, příjmení
e-mailovou adresu
telefonní číslo
adresu/sídlo

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění sm
Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Zpracování osobních údajů je prováděno mojí osobnou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: prodej@stacirna.cz, nebo jp@stacirna.cz

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.stacirna.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
základní funkčnosti webových stránek

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Informační povinnost v rozsahu podle zákona o ochraně osobních údajů je jednou ze základních povinností správce osobních údajů a je podstatnou podmínkou efektivní ochrany osobních údajů, zejména proto, že na základě uvedených informací se subjekt údajů může sám na ochraně svých osobních údajů aktivně podílet, tj. svobodně se rozhodnout, zda za daných podmínek své osobní údaje poskytne, nebo se domáhat nápravy, nejsou-li jeho osobní údaje zpracovávány v souladu s právní úpravou.

Nealko novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách z Nealkomarketu.Od darů přírody až po vína bez alkoholu v akci. Rozesíláme 1x za měsíc

Nealkomarket produkty sklademRozvoz po Praze zdarmaInca Botanica prodejna a výdejní místoNealkomarket produkty skladem

Přijďte si nakoupit

Rozvoz po Praze

Nealko prodejna Praha 1, Národní 9

U nás to máš hned

Rozvoz po Praze na všechny PSČ Hlavní Město Praha.

Nákup od 1800.- Kč/ bez DPH = dopravné je pro vás zdarma, doprava k vám domů, do firmy, do kanceláře hradíme my.

Kontakty
Logo
Nealkomarket.cz
Jiří Polášek (Obchod online)
Po-Pá 8-19
Nealkomarket.cz- Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.